Δαχτυλίδι Star Compass

Δαχτυλίδι Star Compass

  • €39,00
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Details:

Το  δαχτυλίδι είναι απο ασήμι 925 .

Μπορεί να είναι επίχρυσο ,επάργυρο με ροζ χρύσωμα ή με μαύρο πλατίνωμα.

 

 

  • Κωδικός: EM4

1. Κρατήστε το κόσμημα σας μακριά, όσο γίνεται από:
a. Νερό, λοσιόν, αρώματα, ή άλλες δραστικές χημικές ουσίες
b. ΠΟΤΕ μην φοράτε κοσμήματα στην πισίνα ή τη θάλασσα
c. Όταν δεν φοράτε το κόσμημα σας, καλό είναι να το τοποθετήσετε στο κουτί ή πουγκί του.
2. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι ή υγρό καθαριστικό για να καθαρίσετε τα χειροποίητα κοσμήματα σας. Απλά ξεπλύνετε κάτω από το νεροχύτη με νερό και σκουπίστε την περίσσεια με μαλακό πανάκι μέχρι να στεγνώσει.
3. ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιήσετε καθαριστικό για ασημένια κοσμήματα- έχει ένα ήπιο οξύ που θα καταστρέψει τα κοσμήματα σας & θα αφαιρέσει το φινίρισμα του σε δευτερόλεπτα!
4. Τα fashion κοσμήματα σας είναι καλύτερο να τα φοράτε σε συγκεκριμένες περιστάσεις (πχ: σε κάποια σας έξοδο) - Αν είστε ο τύπος που λέει «Εγώ ποτέ δεν τα βγάζω από πάνω μου τα κοσμήματα μου και τα φοράω καθημερινά" – τα κοσμήματα σας δεν θα διαρκέσουν για μεγάλο διάστημα σε σχέση με κάποιον που τα φοράει αραιά και πού. Συχνά μου αρέσει να παρομοιάζω τα κοσμήματα με τα ρούχα. Όταν κάποιος φοράει το ίδιο πουκάμισο κάθε μέρα, δεν μπορούμε να περιμένουμε να διαρκέσει το ίδιο διάστημα με κάποιον που φοράει το ίδιο πουκάμισο μόνο μία φορά την εβδομάδα.
5. Αν με τον καιρό, το κόσμημα σας έχει χάσει την λάμψη του ή την επιμετάλλωση του -. μην στεναχωριέστε- μπορείτε να τα ανανεώσετε/φρεσκάρετε και πάλι σε ειδικά εργαστήρια κοσμημάτων.

Η αποστολή του δέματος σας γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική και έχει κόστος 2,5€ και γίνετε 2 ημέρες (εφόσον το προϊόν είναι έτοιμο) από την αγορά σας.
Σε περίπτωση αγορών άνω το 40€ η αποστολή είναι δωρεάν. Υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής με έξτρα κόστος 4€ (να πληρώσετε στον Courier που θα σας φέρει το πακέτο με έξτρα κόστος σε σχέση με την τιμή του προϊόντος 4€).